Här Nu

Det var en gång för längesedan, jag tänkte en blogg de e kul att ha. Sen har tiden gått, jag vet inte varför jag betalar för en plats som denna utan att använda den. Vanligen skriver jag flera tusen nedslag i veckan under rubriken daganteckningar. Spontana noteringar som jag vanligen inte har en aning om innan jag börjar skriva. Tror att motivationen för att skriva om ingenting eller vad som helst, från början var för att upprätthålla skrivförmågan.

Nu upptäcker jag att jag inte känner igen mig här. Nåväl, det händer mycket nu för tiden, men jag skulle vilja hitta till bilder. Söker ingen särskild och har ingen idé om vad som finns i denna datorn, men ändå, vill hitta till bilder. Jag vill minnas att jag tidigare fann en symbol för bilder. Det var nog en kamera. Och det finns faktiskt bilder som jag tidigare publicerat så på något sätt skall det gå. Frågan är hur.

Klickade på frågetecknet och skrev bilder. det var för svenskt för att förstås. Då skrev jag pictures och och fick hänvisningar till allt annat än mina egna bilder som jag är säker på skall finnas någonstans i datorn. Nu fick jag en idé. Skall börja där ……. oj, nu hamnade texten som tidigare var ovan bilden här, och jag hade inte tänkt mig så stor bild. Det var medan jag försökte förminska som texten hoppade ner. Nåväl, jag fixade i alla fall en bild. Cirkusdirektrisen Diana Rhodin och jag utanför hennes tält efter säsongens sista föreställning. En underhållande föreställning i bästa cirkustradition.

Hm, skall försöka med en bild till, men kanske inte så stor. Nu minns jag, -alltså först gå till bilder och välja där. Då kommer det upp ett kryss här och när jag klickar på det är det tid för nästa steg. Oj ojojoj, det tar sig, men nu ville jag inte ha texten här utan till höger om bilden. Och nu har jag kommit på både hur man centrerar och hur man höger respektive vänsterställer. Kan även förstora och förminska bilden men jag vill ju ha texten bredvid. Skall det va så jävla omöjligt? Oj, nu blev jag riktigt orolig. Tänkte jag provar med förhandsgranskning. Kanske kan jag bestämma lite där men då beklagades att sidan inte gick att hitta. Föresten, damen på bilden drämde till en rasist med handväskan för några år sedan. Tror det var i Växjö men där ville dom inte ha statyn så nu står den i Gislaved och jag står bredvid. Men hur jag än lägger bokstav till bokstav så kommer jag inte ner till platsen bredvid bilden dit jag vill komma. Det är nog på sådana och andra grunder som jag inte använt min blog på flera år. Men att jag fortsätter att betala torde tyda på att jag tror att jag kommer att lyckas till slut. alltså lyckas att få till det som jag vill.

Det här blir hur tokigt som helst. Men jag fick i alla fall till en text bredvid en bild. Men det var inte så här jag hade tänkt mig.

Ha, nu kan jag skriva under bilden, bilderna, alltid något men inte som jag önskat. Ser i röd text i högerkanten att där kan jag klicka för att radera, men skam den som ger sig. Vet inte om jag kan säga att jag lärt något men jag vet i alla fall vad jag inte lärt. En bra början, Så får det vara.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s