Oj!

Redan 2020!
Tiden går fort när man har kul intressant och lärorikt. Skaffade ngraord för att säga min mening eller dela med mig om sådant jag tycker är intressant och bra att veta. Sociala medier har fått mina ord och stunder medan tiden förändrats. För ett år sedan kunde vi inte gissa att situationens som vi befinner oss i skulle komma. Plötsligt har det redan gått väldigt långt. Lärda att respektera myndigheter och tro dem om gott gör allt för många såsom statens och övrig media propagerar. Demonstrationer i hela världen där folket protesterar mot restriktioner och nedstängning av samhällen förbises fullständigt av media. Snart jul. Igen.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s