Alltså här händer ju ingenting …..

…. tur att det händer mer i verkligheten. Men vad skall man med en blogg till om man inte lägger dit något där ibland. Så tänker jag emellanåt och försöker klämma fram något som fyller på. De e ju larvigt att det skall gå till så när jag bara spritter av åsikter och tyckanden och älskar att uttrycka dem högt. Grejen e nog att här är en död mur. Ingen respons, inte ens ett eko. Då är det skojigare att ropa på många andra ställen. Men lite snyggt att ha en blogg ändå.

Nu kom jag på något. Under försommaren så var vi resande i vår lilla buss. Under frukosten hade vi ofta sidodörren öppen för det var en varm tid. Då brukade jag ta en bild rakt ut från platsen där jag satt på sängen med frukostbrickan bredvid mig och Bettan på andra sidan brickan. Då kunde det se ut så här:

IMG_5912IMG_5934IMG_5950IMG_6201IMG_6802IMG_6261IMG_6603IMG_6601

Och min favorit. Det ultimata skithuset:IMG_6754

I övrigt medan färden gick över berg och genom dalar, genom trånga gränder och över öppna fält så gick även tiden. Sex veckor förflöt med spännande äventyr och händelser. I Frankrike strejkade man i protest mot att regeringen tvingade igenom lagar mot folkets vilja. Inget bränsle kom fram till bensinstationerna. Långa köer till de få öppna mackarna och man fick bara tanka tjugo liter per fordon. Men det var ok. Klart att man skall protestera mot maktens övergrepp.

IMG_6763IMG_6831IMG_6847IMG_6828

Det jag inte gillar med det här stället att lägga text och bild är att det inte kommer upp som man lagt det när man klickar på publicera. Men skit samma. Nu får det vara som det blir.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s