Ännu en vinter.

Innan snön kommit så har man svårt att föreställa sig vad det innebär. Men plötsligt så är den här. Väldigt enkelt vad man skall börja dagen med. I alla fall om man bor på landet. Fram med snöskyffeln och sen starta traktorn och sätta på plogen för att öppna upp utfarten. Det har sin tjusning. Livet blir enkelt. Inget att fundera över. Bara att göra det som måste göras. Inget att välja på.

I stan har jag haft glädjen att göra ett par radioprogram med min älskade vän Vivian Liz. Det var jättekul. Också har Jordbandet äntligen kommit loss och gjort en ny CD. Tre nyinspelade låtar och i övrigt gamla inspelningar från radio, festivaler och andra tillfällen från 1974 tills nu. Jag spelar trummor där och min vän Chris Geiger spelar gitarr och skriver det mesta av våra texter och musik. Vi har hållit igång sen bandet uppstod kring elden på backen på ModerJord-kollektivet på tidigt sjuttiotal. Övriga medlemmar har växlat en del men vi är en grupp med långa relationer.

Under många år så har jag haft jobb som teatertekniker och chaufför under några månader under våren och hösten. Det har varit en bra och kul inkomstkälla. Nu ser det inte ut att bli så i vår. Skall bli spännande att se vad som istället skall hända. Jag gillar att resa i landet men förstår att det finns mycket annat kul att försörja sig på.

Jag har velat ha en blogg och ett ansikte utåt. Jag började, -men skrev mest om harmlösa snälla saker fast jag i min tidiga avsikt ville skapa ett forum för att säga allt argt och allvarligt som jag menar. Och sen har det varit tyst länge. Jag har talat högt på andra håll. Nu är jag här igen. Får se vad fortsättningen blir. Egentligen känns det underligt att tala utan gensvar. Att bli bemött är väl själva grunden till att man talar. Men nu är det som det är. Det har jag lärt, -å de e inte så illa ….

http://www.mixcloud.com/Hibiscus/radio-hibiscus-vivian-och-percy-nr-2/

http://www.mixcloud.com/Hibiscus/radio-hibiscus-22-januari/

https://play.spotify.com/album/5kJrPPPFngtN4NIOwhJleH

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s