I Skåne

IMG_5793IMG_5786

Bortom staden in bland träden löper vattnet i en djup ravin. Långt upp längs väggarna är stenarna runda. Man kan gissa att det för mycket länge sen var en bred flod. Ännu slingrar sig vattenfåran brusande fram. Ena sidan ligger i skugga, den motsatta är solbelyst. Den näraliggande skogen är orörd sedan lång tid. Om några veckor, eller tidigare, kommer ljuset att silas genom bokarnas första skira blad. Ett förunderligt ljus uppstår. En strömstare flög tätt ovan ytan.

IMG_5782.JPG

Denna dagen var himlen blå och skogen genljöd av fågelsång. Det var nästan vindstilla.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s