Text

Av några ord har det blivit mest bilder trots att det finns så mycket att berätta. Som att man kan utvinna elektricitet vid temperaturskillnad. Lägger en platta intill värmekälla och en annan platta intill som kyls ner. Där emellan några dioder, -ungefär, och man har ström. Kolla http://tegpower.com/ . Visserligen inte så mycket ström men tillräckligt för belysning, dator och lite andra elektriska prylar.
Sen kan jag ibland ha en lust att berätta om kuriösa händelser, som att man lyckades att hindra att nedfallet från Tjernobyl föll över Moskva. Med kunskap om hur man manipulerar väder fick man det att falla någon annanstans. Med samma teknik lyckas man oftast att hindra kraftiga snöfall över samma stad för att hålla kostnaderna för snöröjning nere. Värre är det med USA´s planer att fram till 2025 ha lärt sig att i hög grad styra och bestämma väder. Man förmår mycket redan nu. Det ultimata vapnet för världsherravälde. Men det kan ju hända mycket på vägen. Ibland hör jag påståendet att vetenskapen inom de flesta områden ligger femtio år före än vad vi vanligen känner till. Ibland ser jag det bekräftat, som när det osannolika pågår, till exempel chemtrials. Va e de, säger många och andra får bekräftat att här har vi en konspirationstok. Om man är missnöjd med vädret kan man köpa bättre. Det är faktiskt sant … – ungefär. Tag dig tiden vid något tillfälle att lyssna till Dr. Vermeeren som är aeronautic specialist vid ‘Technische Universiteit Delft’, Netherlands. Om han inte är helt galen så är det sant att några vet, kan och gör mycket mer än vad vi kunde föreställa oss i vår vildaste fantasi. http://www.youtube.com/watch?v=WtyI7zH5eRQ&feature=player_embedded
Annars; ständigt ny fascinerande graffiti längs många väggar i Malmö och ett blomstrande kulturliv bland gräsrötter. Borde berätta om det. Eller någon. Adressen är ngraord@gmail.com .

Tyvärr vet jag inte hur man aktiverar länkarna, det vore ju enklare än att som nu behöva kopiera och klistra in, om man vill kolla. Snälla, berätta, någon. Tack.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s