Sommar

Den 18de juni vernissage i Marsvinholms Slottspark. Artisten Gilles Girardon medverkar med konstverket Betraktning och flera skrotskulpturer. Vi hjälptes åt att placera sommarmöblerna i den dyiga dammen. Hur det är möjligt är en hemlis. Tänkte åka dit, men Jordbandet spelar på Mossagårdsfestivalen samma dag. Det händer mycket överallt och snart går vi mot solfläcksmaximum. Spännande.

Min tanke med bloggen var att skriva om vad jag tycker, därav titeln, men det har mest blivit bilder. Tänkte också rensa i arkivet från alternativa nyhetsbyrån Ekomedia och dela med mig av de sensationella ”nyheter” som legat där sen 80-talet. Vissa ämnesområden har kontinuerligt byggts på. Men så går tiden …..   och att kommentarer, respons och flervägskommunikationen är noll sänker motivationen. Det händer också mycket annat kul och intressant. Men uppskattar att det är så lätt ha en sida att göra vad jag vill med. Hoppas att ni som tittar hit finner något av intresse ibland.

http://www.myspace.com/jordbandet    http://www.mossagardsfestivalen.se/    http://www.marsvinsholms-skulpturpark.se/

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sommar

  1. Rebecca skriver:

    Det gör vi helt klart! 🙂 Fortsätt du när behovet att uttrycka dig trycker på. Jag vet hur det känns. Men i den här världen av passiv konsumtion är det lätt att glömma att man kan delta o bidra. Tack för påminnelserna om ditt o datt, smått o stort.
    kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s