Free Bradley Manning ! ! !

Skam över Obama och hans land. Löje över dem som delar ut Nobels fredspris till världens värsta skurkar. Sedan den 29 juli i fjor sitter Bradley fängslad för att han läckte dokument som avslöjar USA´s krigsförbrytelser och maktens arroganta övergrepp. Han var en frisk 23-åring som man gör allt för att bryta ner. Och Obamas hantlangare är duktiga på det. Amnesty protesterar mot den brutala behandlingen av honom. Man bryter ner honom. Han gav Wikileaks dokumenten som avslöjar överhetens lögner och kriminella handlingar. Han plågas dygnet runt. Låt inte hans modiga insatts för sanningen undanhållas oss av lydiga mainstreammedia. Skurkar styr världen och Bradley som med hjälpa av Julian Assagne och Wikileaks drog fram bevisen i ljuset plågas nu svårt i fredspristagarnas (Kissinger/Obama) land.

PROTESTERA ! ! ! http://www.bradleymanning.org/

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s